Care4horses

Vad är CARE4HORSES?

Med målet att få fler hästar att återhämta sig från skador, prestera bättre i vardagen och på tävling utan att ge avkall på deras välmående startade jag mitt företag Care4Horses Sweden AB och de tjänster och produkter jag erbjuder är noggrant utvalda av mig med fokus på bevisade och faktiskta resultat. Utifrån och in-utifrån och in.

Allt från olika typer av behandlingar, rehabiliterande/stärkande träning av häst, träning av ekipage till kosttillskott till häst baserade på riktig forskning med dokumenterade resultat (Sience Supplements). Care4horses är Sveriges officiella distributör av Science supplements tillskott.

Att jag är Diplomerad Hästmassör (Axelssons Animal Massage), utbildad ridinstruktör (Strömsholm) , tränings/tävlingsryttare (dressyr upp tom Msv A + lite ”piff och puff” och även lite terräng och hopp på låg nivå) ger mig förmågan att se helheten som jag anser viktig för att få så bra och varaktigt resultat som möjligt och kunna föra en bra dialog för kunna lägga upp en plan tillsammans med hästägare, ryttare el dyl.

Detta sammanslaget med drygt 25 års erfarenhet av arbete med olika rehab hästar samt ett kontaktnät med några av de jag anser vara bland de kunnigaste på ämnen som berör just behandling, rehabilitering och hållbar träning av häst/ekipage,  ger mig en gedigen verktygslåda att plocka från. Självklart medlem i och ansvarsförsäkrad av NHMF, Nordiska Hästmassörers Förbund.

Varmt välkommen att höra av dig!